Startside
lørdag 31. juli 2021
Halvere momsen på reparasjoner? 20.6.16 Skriv ut E-post
tirsdag 20. september 2016

Sverige vil halvere moms for håndverktjenester ?
dette for å demme opp for fast og bruk-samfunnet!

Vi har lenge kritisert utviklingen av dårlige produkter som ikke kan repareres i urmakerfaget. det som nå skjer i Sverige er også høyaktuell politikk i Norge.La oss for en gang skyld ta etter Sverige og gjøre det samme her. Nå er reparasjon av vaskemaskiner og kjøleskap omtrent borte. Det samme er omtrent all elektronikk som TV og radio. Klokker er nå slik at omtrent alt som finnes av batteriurverk ikke lenger er laget for reparasjon. Skal landet ta vare på kunnskap om et fag, må faget ha noe å gjøre! Det å stimulere til bedre kvaliteter og nedsette momsen på reparasjoner, er kun en liten bit på veien mot et bedre kvalitetssamfunn! FUN støtter virkelig opp om tiltak som kan øke kvalitet på ur og kan få tilbake de gode kvaliteter til en mere rimlig pris ut til forbruker. Verdenssamfunnet produserer mere og mere produkter som ikke skal repareres og vi lager store søppelberg av disse dårlige plastprodukter som ingen er tjent med.
FUN oppfordrer det norske samfunn til å støtte opp om tiltak for å få våre forbuksvarer til å holde lengre og bli reparasjonsvennlige. På den måten holder vi massevis av fagfolk i arbeide og beholder kunnskapen i samfunnet.

 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.