Startside
lørdag 30. mai 2020
Urmaker Jacobsen I Lillestrøm ranet tirsdag 28.06.16 Skriv ut E-post
tirsdag 28. juni 2016

Urmaker Jacobsen i Lillestrøm ble ranet av to menn tirsdag formiddag.

ETTERLYSNING
Gjerningsmann 1:

  • Cirka 165 cm høy
  • Mørk t-skjorte
  • Olabukse
  • Sorte joggesko, med mørk såle
  • Kort mørkt hår

Gjerningsmann 2:

  • Cirka 180 cm høy
  • Blå skjorte
  • Jeans med brunt belte
  • Brune sko med hvite lisser

Politiet opplyser at de begge skal ha snakket engelsk med aksent.

Kilde: Politiet


full action på Lillestrøm!
Urmaker og butikkeier Jørgen Borling, som var alene i butikken, forteller til FUN at han ble skikkelig forbannet da de to ranerne kom inn i butikken. De hadde to-tre ganger tidligere i uka vært innom for å se på Breitling ur. Pent kledd som forettningsfolk ofte er, og snakket engelsk.

Jørgen sier at han fikk et skikkelig andrealin-kikk og det ble full slosskamp inne i butikken. Han var stor og kraftig og Jørgen forsøkte å stoppe dette så godt han kunne. Alarm var utløst og politiet på vei. De to sopet sammen 10-12 klokker i en bag og løp hver sin vei ut av butikken. Jørgen sprang etter og forsøkte å ta igjen raneren. Han mistet faktisk skoen sin , men en kamerat som så dette, kom kjørende opp og forsøkte å avskjære raneren uten å lykkes. Jørgen inn i bilen og de to kjørte etter raneren i ren wester'n stil. Raneren ble tydeligvis sliten og kastet fra seg bagen med urene og hadde da tatt frem en pistol, som heldigvis ikke ble brukt. Politiet var da telefonisk i kontakt med Jørgen hele tiden.
Raneren forsvant, men alle urene kom da til rette.

IKKE prøv dette selv!
Det er normalt best å forholde seg helt passiv, hvis noe slikt skulle skje.
Denne gangen gikk det bra og det skal vi være meget glade for, men her er marginene små.
Selve ranet er filmet inne i butikken og DNA er sikret av ranerne, så nå håper Jørgen at Politiet kan fakke disse frekke ranere så raskt som mulig. 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.