Startside
fredag 22. januar 2021
Tøffe tiden for luksusklokker. 16.3.2015 Test av Tissot Smart Touch 2016 Skriv ut E-post
søndag 20. mars 2016
Tøffe tider for luksusklokker?

Flere fabrikker vurderer å lage flere ur i mellomskiktet.
Det er omtrent ikke produksjon av rimlige mekaniske ur i Sveits. Ur som for noen år siden dominerte helt den sveitsiske urproduksjonen. De siste år har det vært et rotterace for de store fabrikker i å bli best på kompliserte dyre ur med mest mulig funksjoner. Har Sveits glemt den vanlige kunden?

Vil vi se på årets Baselmesse tendenser til at dette må snu og at det kommer enkle gode mekaniske produkter som alle fagurmakere kan gi service på? FUN har etterlyst dette i flere år og mange fagurmakere over hele verden savner gode og enkle mekaniske ur som de kan forsvare kvalitet og pris på.

De nye elektroniske smart watch har eksplodert og i salg forbigått Sveits urindusri på 3 år! Flere Sveitsiske urfabrikker svarer på dette nå på Baselmessen med egne utgaver av smart watch. samtidig svikter det Kinesike markedet og tildels markedet i Russland, som for mange fabrikker er de viktigste markeder.

Se artikkelen her:

Sveits sliter med dårlig salg av dyre luksusklokker Tissot testet av TEC.NO

Link til testen her:

Tissot Smart Touch 2016

F
ra årets Baselmesse:

Smart Watch
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.