Startside arrow Nyheter arrow Årets Geneve-messe igang for 2016.
tirsdag 26. mai 2020
Årets Geneve-messe igang for 2016. Skriv ut E-post
mandag 18. januar 2016
Årets Geneve-messe ble avholdt 18 januar til 22 januar.
26. gang det var SIHH klokkemesse for luksusur i Sveits.

Årets Geneve-messe

Hovedsiden til SIHH
Dette er en lukket messe i motsettning til Baselmessen som alle kan komme inn på. I år er det 24 utstillere derav 15 urmerker.

Nytt i år er at de også har åpnet for noen spesielle produsenter, deriblandt Christph Claret , som de som var på Baselmessen i fjor husker hadde en stand i teltet utenfor messa.

Signaler som er kommet fra messen, er at alle produsenter er urolige for markedet som svikter litt. Spesiellt har det kinesiske markedet sviktet med en nedgang for Hong Kong på -23,2 %
Det er også signaler på at Sveits må komme frem med ur i et litt lavere prissegment.
Butikker har for mange ur på lager og holder igjen på innkjøp. Reaksjoner på den høye SF og de uroligheter vi nå har hatt i verden, er også elementer som nevnes som årsak til tilbakegang. Fabrikker legger lista lavere og senker produksjon og noen har gått til det skritt å permitere eller si opp ansatte.
Total eksport fra Sveits i Nov. 2015, var ned med -5,6 % i verdi. ( størts siden 2009)
Urverkprod. gikk tilbake med 20,1% i verdi og -9,8% i stk.

Tilpassinger til E-watch er også nevnt som årsak.
 
< Forrige   Neste >

Ansvarlig for nettsidene: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.